От полунощ между градовете се пътува свободно. Точно в полунощ със заповед

...
От полунощ между градовете се пътува свободно. Точно в полунощ със заповед
Коментари Харесай

От полунощ пътуваме свободно между градовете

От среднощ сред градовете се пътува свободно. Точно в полунощ със заповед на здравния министър Кирил Ананиев бяха отстранени контролно-пропускателните пунктове, ситуирани на входовете и изходите на регионалните центрове.

Със същата заповед бяха отменени по-строгите ограничения и за влизане и излизане от София. Остават само КПП-тата на един от кварталите в Ямбол. 

От слагането на КПП-та в страната на 13 март досега са били върнати над 230 000 жители, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Проверени са 62 940 заявления. 3750 от хората,  декларирали, че отиват на работа, в действителност нямат регистрирани трудови контракти, а 528 от тях даже са регистрирани като безработни.

Регистрирани са 22 случая на жестоко нарушение на въведения режим. Някои жители са се пробвали да не спрат. Други са били върнати, само че не са се съобразили с това. В Габрово лидер на мотоциклет е изритал служител на реда с крайник, до момента в който минава, без да спре. Всички извършители са открити и против тях са формирани досъдебни производства.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР